top of page
DSCF1528.JPG

Welkom in onze posts

Laatste week zwangerschap Onyx

Onyx is aan haar laatste week bezig. Je merkt dat ze nu echt wel veel gewicht moet mee dragen en weegt nu 5 kilo. Soms wil ze nog overal op springen, maar ze merkt dan dat het niet goed meer gaat. Ze is heel erg aanhankelijk en wil graag overal bij zijn. Zo zat ze vandaag met mij de chek list na te kijken. En ja hoor, ze wil alles goed keuren voordat ze akkoord gaat. Ze weet wat ze wil. Natuurlijk wil elke kattenmoeder het beste voor haar kittenkindjes.Vandaar dat ik dit toch maar even op de foto heb gezet.

2014-09-15 15.28.10.jpg

De laatste dagen duren in ieder geval heel erg lang. We zijn beide met spanning aan het wachten op ons eerste nestje. Ik zal het nestje snel laten zien als het geboren is. Tot dan geef ik nog veel knuffels aan Onyx

bottom of page