top of page
DSCF1528.JPG

Welkom in onze posts

8 weken oud

De kittens zijn nu echt al goed aan het groeien. Ze zijn aan het ontdekken en halen al kattekwaad uit. Zo spelen ze graag met elkaar en springen ze overal op. Ze kunnen ook al op de stoelen springen. Het zal niet meer lang duren of ze zitten op tafel. Rennen doen ze al door het hele huis. Boeken en tijdschriften zijn niet veilig voor die kleine tandjes, maar verder zijn ze vrij normaal in gedrag. We kunnen ze gewoon aaien zonder onze vingers kwijt te raken en dat vind ik een heel groot voordeel. Spelen doen ze zowel, met muisjes als met balletjes. Over een dikke week gaan ze voor het eerst een kattenenting krijgen en de chip. Dan moeten alle kittens namen hebben.

IMG_1625.JPG

Hier nog een leuke foto van de mannen op hun slaapplaats

bottom of page